ISKUSITE VRHUNSKU KVALITETU MBA PROGRAMA.

Izvrsna prilika da testirate E/MBA ili MBA program koji je završilo više od 1800 managera u regiji!

Prijave traju do 13.11.2017.

Zašto sudjelovati?

Proširite mrežu kontakata i usmjerite svoju karijeru

Isprobajte nezaboravno E/MBA iskustvo

Doživite vrhunskog COTRUGLI profesora

Ostvarite 20% upisne pogodnosti

Poslovni ljudi danas posvećuju veliku pozornost kvaliteti i praktičnosti edukacija, pri čemu je naglasak na brzom povratu uloženoga.

Idealan rezultat pohađanja MBA programa transformacija je polaznika iz managera u lidera novim znanjem, umreživanjem i razumijevanjem poslovanja na globalnoj razini.

5 razloga zašto posjetiti Experience program:

1. Sudjelujte na COTRUGLI modulu “Megatrends” s profesorom Terence Tse-om, Ph.D.
2. Iskusite MBA na dvodnevnom predavanju, razmijenite iskustva i ideje s ostalim kolegama te iskusite kvalitetu programa i predavača.
3. Poslušajte iskustva naših polaznika na alumni okruglom stolu: “Utjecaj E/MBA programa na razvoj karijere”.
4. Otkrijte zašto je COTRUGLI Business School prvi izbor za regionalne menadžere koji žele napraviti iskorak u karijeri.
5. Sudjelovanje na Experience MBA je besplatno.

Datum: 17. – 18.11.2017.

Predavač: Terence Tse, PhD

Tema: Megatrends / How the future can unfold

Lokacija: Zagreb, COTRUGLI Business School

Rok za prijavu: 13.11.2017.

POŽURITE, DO KRAJA PRIJAVA JE OSTALO:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Što drugi misle o Experience programu:

“Sudjelovanje na Experience MBA programu svakako je osnažilo moju želju da upišem program čim prije. Iz današnje perspektive, dvije godine nakon završetka Executive programa, uvjeren sam da je moj doprinos radu kompanije unaprijeđen, upravo zahvaljujući novo stečenim znanjima, novom entuzijazmu i umrežavanju, što mi je jako pomoglo pri uklapanju u zahtjeve modernog korporativnog biznisa. Posebno bih izdvojio raznovrstan timski rad u skupinama vrlo zanimljivih i često inspirirajućih pojedinaca, što je kod mene dodatno osnažilo sposobnost brze prilagodbe i kreativnog djelovanja, posebno važno u uvjetima stalnog deficita raspoloživog vremena i pritiska svakodnevnih radnih i drugih obaveza.”

MIROSLAV BOŽIĆ, Savjetnik Uprave, Viro Grupa

“Sudjelovanje na Experience E/MBA programu omogućilo mi je osjetiti atmosferu te doživjeti EMBA program. Osim izvrsnih predavača koji prenose aktualne teme, mogla sam osjetiti interakciju, razmjenu ideja i iskustva s ostalim sudionicima iz različitih industrija. Program me obogatio.”

JASMINKA ROJKO, Predsjednica Uprave, Raiffeisen FACTORING d.o.o.

“Odlučio sam se prijaviti na COTRUGLI Experience kako bih dobio dojam o načinu odvijaja predavanja. Nakon što sam osjetio energiju na predavanjima, više nije bilo nikakve dvojbe da je Executive MBA program koji želim upisati. Odlični profesori, izazovni moduli i puno zanimljivih kolega s iskustvima iz različitih industrija, najbolja su pozivnica. Executive MBA program ispunio je sva moja očekivanja.”

MATIJA ZEMAN, CEO, Comminus

VIŠE INFORMACIJA
Profesor Terence Tse, Ph.D - biografija

Prije nego što se pridružio akademiji, profesor Terence je radio u spajanjima i akvizicijama u Schrodersu, Citibanku i Lazard Brothers u Montrealu i New Yorku. Također je radio u Londonu kao konzultant u kompaniji Ernst & Young s naglaskom na financijske usluge u Velikoj Britaniji. Osim toga, kao neovisni konzultant savjetovao je tvrtku Shell International, F&C Asset Management, Alliance Boots, Alitalija, kao i za start-up biotehnološkog sveučilišta u Cambridgeu. Osim čestog pojavljivanja u akademskim publikacijama, Terence je istaknut u magazinu Harvard Business Review Italia u raspravama o konkurentnosti, grčkom izdanju The Economist koji pokriva dužničku krizu i The Guardian na temu nezaposlenosti mladih.

Trenutno je voditelj studija konkurentnosti na Institutu i7 za inovacije i konkurentnost ESCP Europe, akademskog think-tank-a sa sjedištem u Parizu i Londonu. Profesor Terence je također u svibnju 2013. istaknut kao “Profesor tjedna” Financial Timesa za FT Lexicon.

MEGATRENDS / How the future can unfold - tema

Modul je baziran na knjizi „Understanding How the Future Unfolds: Using DRIVE to Harness the Power of Today’s Megatrends“

Koncept DRIVE okvira predstavlja vrijedan alat za tvrtke kako bi identificirale nove mogućnosti na temelju nekih prevladavajućih megatrendova. Pojedinačno, svaki od pet aspekata DRIVE alata smatrat će se provokativan; međutim, u kombinaciji oni znatno utječu na to kako tvrtke mogu uspješno identificirati nove poslovne mogućnosti.

Bez obzira na to koliko je uspješno ili naizgled sigurno bilo kakvo poslovanje, nema više razdoblja mirnih mora za lidere u bilo kojoj industriji. Stoga je važnije nego ikad da lideri mogu povezati naizgled nepovezane točkice.

Sudionici modula će se angažirati u identificiranju novih poslovnih prilika, kroz razumijevanje budućih poslovnih, gospodarskih, društvenih i političkih promjena.

Aplikacijski proces

Kako bismo osigurali što kvalitetniji profil polaznika i najbolji networking, kandidati će prolaziti kroz selekcijski proces.

Nakon što registriramo Vašu prijavu i prikupimo potrebne materijale, biti ćete pozvani na selekcijski intervju.

Osnovni uvjeti za prijavu:

  • Executive MBA program: minimalno 5 godina relevantnog radnog iskustva / International MBA program: minimalno 3 godine radnog iskustva
  • Fakultetska diploma
  • Znanje engleskog jezika

Prijave su otvorene do 13.11.2017. ali Vas potičemo na što raniju prijavu kako bismo na vrijeme odradili cijeli selekcijski proces.

Predavanje je namijenjeno svim kandidatima koji su zainteresirani za upis na E/MBA program te se kotizacija ne naplaćuje. Svi sudionici na dvodnevnom modulu ostvarit će 20% upisne pogodnosti za generaciju koja kreće u veljači 2018. godine.

Regularna cijena Executive MBA programa: 18.000 € + PDV / Regularna cijena MBA programa: 10.000 € + PDV